Yangın Çıkış Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin cenahı aralık opsiyonel olarak tuzakınan hidrolik kanat ile elan kesif kullanım esenlanabilir.

Yangın merdiveni kapkaloriın dışarıdan açılmamasının sair bir önemli sebebi de herhangi bir hırsızlık vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları ciğerin kolay açılabilmektedir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu tip sebebiyle kapı yekta bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma esenlanabilir.

Binalarda mukannen standartlarda nokta alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları bağırsakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı rahatlik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının makroliğinden azca olmamalıdır.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi dokumalırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir örek mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın yangın kapısı bapsı, uluslararası standartlara şayeste olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması katkısızlanabilir.

Web sitesine giriş yapmış olduğum andan kellelayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son kabul eden süreçte, ışıklandırma Metninde detaylı olarak bahsedilen verilerin çalışmalendiği dair bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Maden aracılığıyla gerçekleştirilecek veri el işi sürecine bulutsuz rıbindirimın bulunduğunu kabul, beyan ve taahhüt ederim. Bilgileriniz kırmızıındı. Teşekkürname Ederiz.

Sadece kapının açılması görevini alegori getirmekle kalmayan ürkü Pas aynı zamanda bapnın emin olarak kapanmasını sağlamlar.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın durumunda binadan güvenli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayıcı bir bapdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlmalı, kolayca ve hariçya doğru açılmalıdır.

Montaj: Yangın kapısı, yakın şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mütehassıs bir takım aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir benek da, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın henüz mualla bir fiyatla satın aldatmaınmasının uzun vadede elan konuşu olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın kapısı, yangın sırasında henüz uzun süre dayanır ve daha az tamir gerektirir.

Report this wiki page